Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Stílusos és hasznos ajándék: a promóciós törölköző!

Stílusos és hasznos ajándék: a promóciós törölköző!

Ebben a blogbejegyzésben a promóciós törölközőkről olvashatsz, melyek bár nevükben hordozzák a "promóciós" jelzőt, termékeink nagy része egyáltalán nem promóciós jellegű. Az általunk forgalmazott törölközők minőségi alapanyagokból készülnek, kifejezetten emblémázáshoz.

A törölközők praktikusságuk és sokoldalúságuk miatt szinte bármilyen helyzetben hasznosak lehetnek. A mindennapi életünk részét képezik; naponta használunk törölközőt mindenféle méretben, különböző tevékenységekhez. Magunkkal visszük őket strandoláshoz, tengerpartra, edzéshez és sporteseményekre is. A törölközők gyakran ajándéktárgyként is megjelennek céges rendezvényeken partnereknek, munkavállalóknak, ezáltal pedig kifejezetten hasznos marketing eszközök.

Ha végigolvasod bejegyzésünket, látni fogod, mennyire széles a törölközők alkalmazási köre. Bármilyen kérdés merül fel benned, keress bennünket, szívesen tanácsolunk a megfelelő termék és emblémázási technológia kiválasztásában! Legyen szó logózási technológiákról, színekről vagy anyagminőségről, biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk a tökéletes opciót az igényeidhez és elképzeléseidhez.
 

Miért törölközőt válassz reklámajándékként? 

Az alábbiakban szeretnénk kiemelni, miért érdemes törölközőt választanod promóciós célra, és milyen előnyei vannak ennek az elegáns és hasznos reklámajándéknak.

 • Hasznosság: Törölközőre mindig szükség van! Strandoláshoz, fürdőszobába, sportoláshoz vagy utazáshoz: a törölközők elengedhetetlenek. Az ajándékozottak mindenképpen értékelni fogják ezt a gondosan kiválasztott, hasznos reklámajándékot.
 • Hordozható reklámfelületA logóval ellátott promóciós törölközők a legjobb reklámhordozóvá válnak. Ahogy a törölközők tulajdonosai használják a reklámtárgyat, magukkal viszik mindenféle helyszínre, azonnal megjelenik mások számára a márka üzenete, mégha nem is tudatosan teszik.
 • Széles választék: A törölközők különféle méretben, színben és anyagösszetételben kaphatóak, ezzel szabadjára engedheted a kreativitásodat a reklámtárgy kiválasztásakor, illetve kiemelheted a céged arculatát.
 • Környezettudatosság: Ha környezetbarát anyagokból készült törölközőket választasz (újrahasznosított vagy organikus pamut), pozitív képet sugározhatsz vállalkozásodról azok számára, akik fontosnak tartják a fenntarthatóságot.
 • +1: Az ajándékozás öröme: Az ajándékozás mindig sok érzelemmel gazdagított élmény. A minőségi törölköző olyan ajándék, amely értéket ad az ügyfeleknek, partnereknek vagy munkavállalóknak. Az ilyen figyelmességek hozzájárulhatnak a hosszú távú üzleti kapcsolatok erősítéséhez.

Milyen emblémázási lehetőségeid vannak a törölközőknél?

A törölközők emblémázása, testreszabása kulcsfontosságú elem a promóciós célú felhasználásukban. Az alábbiakban a leggyakrabban alkalmazott emblémázási lehetőséget szeretnénk megosztani:

 • Hímzés: Az egyik legelegánsabb és legtartósabb emblémázási mód. Kiváló minőségű, japán hímzőgépeink a logót vagy feliratot cérnaszálak segítségével rögzítik a törölköző anyagához. Különböző színű cérnákkal finom részleteket is ki lehet emelni, ami lehetővé teszi az elegáns megjelenést. Leggyakrabban a törölköző bordűr részére kerül az embléma. A gépi hímzésről korábbi blogbejegyzésünkben is olvashatsz.
 • Szitanyomás: Ez egy költséghatékony és rendkívül tartós emblémázási módszer, a grafikákat szitakliséken keresztül közvetlenül a logó felületére nyomjuk. A szitanyomás nagy népszerűségnek örvend, saját emblémázó üzemünkben rövid határidőn belül tudjuk logózni a törölközőket is. A szitanyomásról korábbi blogbejegyzésünkben részletesebben is olvashatsz! 
 • Digitális nyomtatás: Ez a módszer lehetővé teszi részletgazdag és színátmenetes grafikák, akár fényképek közvetlenül a törölköző anyagára történő nyomtatását. Különösen színes és összetett logók esetén ideális megoldás.
 • Szövött címke: Ezzel a stílusos megoldással a törölköző sarkára vagy szélére helyezzük a címkét, melyen céged logóját láthatod viszont. Klasszikus és visszafogott megjelenést biztosít.
 • +1: Díszítés, csomagolás: Cégünknél lehetőség van különböző kiegészítőket hozzáadni a törölközőkhöz, hogy még különlegesebbé váljon a termék átadása. A legnépszerűbb csomagolási opciónk a karton díszdoboz és a papírgyűrű, díszítések közül pedig a szatén díszszalag és a céglogóval ellátott díszszalag.

 

Milyen alapanyagú törölközőt válassz?

A promóciós törölközők kiválasztásakor fontos figyelembe venni az alapanyagokat, mivel ezek befolyásolják a törölköző minőségét, tartósságát és funkcionalitását. Az alábbiakban felsorolunk néhány gyakori alapanyagot: 

 • Pamut: A pamut törölköző a legnépszerűbb és legelterjedtebb a piacon. Puha és kényelmes tapintása miatt kedvelt választás fürdőszobai törölközőnek, strandtörölközőnek vagy akár sportoláshoz is alkalmas. A pamut lehet hagyományos vagy frottír, utóbbi különösen jó nedvszívó képessége miatt népszerű. A pamut bordűr nagyon jól logózható, nem húzzák össze a cérnaszálak.
 • ​Mikroszálas: A mikroszálas törölközők könnyűek és rendkívül gyorsan száradnak. Kis helyen elférnek, így utazáshoz vagy sportoláshoz is ideálisak. Nagyszerű választás azok számára, akik a könnyű és kompakt törölközőket részesítik előnyben.
 • Bambusz: A bambusz alapanyagból készült törölközők környezetbarát választást jelentenek. A bambusz rostjai természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek, így a törölközők hosszabb ideig frissek tudnak maradni. A bambusz törölközők különösen puha és selymes tapintásúak.
 • Organikus vagy öko-pamut: Az organikus pamutból készült törölközők nem tartalmaznak vegyi anyagokat, így kímélőek a bőrhöz és környezetbarát választásnak számítanak. Ideális választás azok számára, akik kiemelt figyelmet fordítanak a fenntartható megoldásokra.

Az alapanyag kiválasztásakor leginkább törölközők tulajdonságait és funkcióit alapul kell venni. Például sporteseményekre inkább gyorsan száradó anyagokat érdemes választani, míg egy luxus szállodai törölközőnél a puhaság és minőség lesz a meghatározó.

Az alapanyag megfelelő kiválasztása mellett a megfelelő emblémázás és tervezés segít abban, hogy a promóciós törölközők valóban hatékony reklámhordozókká váljanak, és pozitív benyomást keltsenek majd azoknál, akik megkapják és használják őket. Legyen szó céges rendezvényről, ügyfélajándékról vagy marketingkampányról, a jól kiválasztott törölközők hűséges ügyfeleket és új vásárlókat vonzhatnak vállalkozásod számára.

Bármilyen komplex, egyedi igény merült fel benned, keresd projektvezetőinket, akik szívesen fogadják kérdéseidet!