Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GYIK

Reklámajándékok
_______________________________________________________________________________


Minta megtekintésére van lehetőségem az irodában?

Igen, lehetőséget biztosítunk a vásárlás előtt az ajándéktárgyak megtekintésére. Számos reklámtermék külföldi beszerzésből van, ezért projektvezetőnkkel minden esetben célszerű előzetesen egyeztetni. Egyedileg gyártott termékek esetén felár ellenében tudunk mintát készíteni.

A reklámajándékokat emblémázás nélkül is megvásárolhatom?

Igen, logózás nélkül is megvehetők termékeink. Az értékes reklámfelület emblémázásával viszont egyedivé varázsolhatod a terméket.

Milyen típusú reklámajándékok kaphatók?

Kínálatunkban az egyedileg gyártott hűtőmágnestől, reklámédességtől a reklámtollakon át, szinte bármilyen ajándéktárgy beszerzését meg tudjuk oldani. Kategorizált és téma szerint válogatott ötleteinkkel segítjük döntésedet.  

 

Előkészületek és látványterv
_______________________________________________________________________________


Mi az a vektoros grafika?

A vektoros grafika nem képpontokból (pixelekből) áll, hanem az egyes vonalaknak kezdőpontjuk és irányuk van (vektorok). A körülhatárolt vonalak objektumként színezhetők, a vonalvastagságok tetszés szerint módosíthatók. A vektoros kép előnye, hogy bármilyen méretű kép elkészíthető belőle, képpontveszteség nélkül. A különböző rétegek is hierarchikusan "pakolhatók" egymásra. Általában vektoros file formák: cdr, eps, pdf és ai.

Mit jelent a Pantone szín?

A logóknak előre meghatározott színük van, amit Pantone-skálán tudunk a legpontosabban beazonosítani. Pantone-rendszer direkt színét nem lehet szimulálni CMYK (nyomdai) eljárás során. Ha az emblémához nem tudsz Pantone színt társítani, kérlek jelezd a projektvezető kollégáknak.

Mit tegyek, ha nem értek a látványterv elkészítéséhez? Kérhetek hozzá segítséget?

Látványtervet minden megrendelés esetén készítünk, melynek jóváhagyása után kezdjük el a gyártási folyamatokat. Segíteni tudod munkánkat azzal, ha a vektoros grafikát, a Pantone színt, és az adott méretre vonatkozó igényeidet a látványterv készítése előtt elküldöd részünkre.

Milyen formátumban kell elküldenem a látványtervet?

Amennyiben konkrét elképzelésed van az emblémázott tárgyat illetően, úgy a grafikát vektoros (.ai, .cdr, .pdf) állományban küldd el számunkra. Ha ez nem áll rendelkezésedre, akkor a meglévő grafikai anyagot használva próbálunk megoldást keresni a helyzetre.

 

Emblémázási eljárások
_______________________________________________________________________________


Mitől függ, hogy milyen emblémázási technikát alkalmaznak?

Több évtizedes működésünknek köszönhetően olyan szaktudásra tettünk szert, mely szinte bármilyen reklámfelület tartós emblémázását garantálja. A termék ismeretében és a felhasználás célját szem előtt tartva javaslatot teszünk a legpraktikusabb emblémázási technológiára.

Milyen emblémázási technikák léteznek?

Szitanyomás, transzfernyomás, tamponnyomás, gravírozás, gépi hímzés, szublimációs emblémázás, kerámia dekor, digitális textilnyomtatás, … - szinte valamennyi eljárást saját üzemünkben készítjük el. Részletesebb tájékoztatást az "Emblémázás" menüpont alatt olvashatsz.

Melyik eljárás a legolcsóbb?

A kiválasztott reklámajándék, a mennyiség, és maga az embléma nagyban befolyásolják az alkalmazható technológiát. Tartós és gazdaságosnak mondható eljárások, mérettől függően például a tampon- és a szitanyomás.

Melyik technológia legtartósabb?

Az ajándéktárgyak emblémázásánál legfőbb szempontunk a tartósság. Általánosságban elmondható, ha a hordozó reklámfelület anyagában ott van a logó (nem csak a felületén), akkor a minta szinte örök marad. A gravírozás és a hímzés a legtartósabb technikák egyike.

Lehetséges-e fotórealisztikus képet szitanyomással emblémázni?

Igen, több technika is alkalmas a megvalósításhoz. Digitális nyomtatással, transzfernyomással, szitanyomással, UV-nyomtatással, szublimációs eljárással is kivitelezhető.

Újrarendelés esetén még egyszer ki kell fizetnem a szitaklisé díját?

Nem, a szitakliséket 2 évig díjmentesen megőrizzük.

 

Mennyiségek
_______________________________________________________________________________


Mennyi a minimális rendelési mennyiség?

Az alsó határ termékenként eltérhet, ezzel kapcsolatban projektvezető kollégáink segítségét tudod igénybe venni. A gépbeállások és előkészületek miatt a kis példányszámú emblémázások viszont legtöbb esetben nagyobb költséggel járnak.

Magánszemélyek minimális rendelését is kiszolgáljátok?

Magánemberek rendeléseit nettó 30.000 Ft-tól tudjuk teljesíteni. Elsősorban viszonteladók, cégek, intézmények nagyobb volumenű rendeléseire alakítottuk ki gépparkunkat.

 

Elkészülési idő
_______________________________________________________________________________


Mennyi az elkészülési idő?

Megrendelésed az általunk készített látványterv jóváhagyása és az elfogadott vevői rendelés visszaküldésétől számítva kap "zöld utat". A elkészülési idő függ az aktuális raktárkészlettől és a folyamatban lévő gyártások számától. Projektvezetőink minden esetben előre tájékoztatnak a pontos szállítás dátumáról.

 

Kiszállítás és csomagolás
_______________________________________________________________________________


Mennyibe kerül a kiszállítás?

A kiszállításban a legnagyobb nemzetközi futárcégek segítik az időbeni teljesítéseinket. A célállomás figyelembevételével választjuk ki az optimális szállítót. Általánosságban nettó 1.500 Ft /doboz áron fuvaroznak, de törékeny-, raklapos vagy túlméretes, ill. túlsúlyos csomag esetén az összeg emelkedhet, melyről a megrendelés előtt tájékoztatunk.

Lehetséges-e külföldre történő kiszállítás?

Igen, nemzetközi futárpartnereink szállítják külföldi csomagjainkat. A fuvardíjról projektvezetőink minden eseteben pontos tájékoztatást adnak.

A díszcsomagolás megoldható?

Igen. Legyen akár karácsonyi csomagolás vagy gravírozott fadoboz, egyedi megoldásokat tudunk ajánlani bármilyen igény teljesítésére. Az "Egyedi gyártás" menüpont alatt további ötletek közül válogathatsz.