Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tamponnyomás

Legyen ott a céged logója a tollakon, kulacsokon, stresszlabdákon, telefontöltőkön, valamint olyan felületeken is, amelyekről nem is hitted volna, hogy emblémázható!

Ahhoz, hogy igazán profi megjelenést kölcsönözz a vállalkozásodnak, nem árt, ha felvértezed magad az arculatodba illő reklámajándékokkal. Széles választékunkban az a legjobb, hogy bármely termékre essen is a választásod, biztos lehetsz abban, hogy a segítségünkkel egyedivé varázsolhatod azt. A lényeg ugyanis a részletekben rejlik - mi pedig ügyelünk arra, hogy minden részlet tökéletes legyen!

Árajánlatot kérek!

Kis felületek nyomtatásához
ideális a tamponnyomás

Tamponnyomással nagyon jó minőségű, részletgazdag nyomatokat tudunk készíteni nagy mennyiségben, gyakorlatilag bármilyen anyagra. További előny, hogy az emblémázás kedvező áron valósítható meg.

A tamponnyomás technológiája akkor a legjobb választás, ha a tárgy, amire szeretnénk nyomtatni, túl kicsi, esetleg íves felületű, mint például egy labda vagy toll. Az alapanyagot nézve nagyon széles körben felhasználható. Ha most úgy érzed, hogy még csak elképzelni sem tudod, mi mindent lehet egyedivé tenni tamponnyomással, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk kiválasztani a neked és az igényednek leginkább megfelelő termékeket!

Egyeztessünk!

A tamponnyomás lépései

De mi is történik pontosan?

A tamponnyomáshoz először filmet készítünk, ami a klisékészítés grafikai alapját szolgálja. Az elkészült fémklisét behelyezzük a tamponnyomó gépbe a kikevert festékkel együtt, és elvégezzük a gép beállítását. A tampon fej végzi magát a nyomtatást, melynek során a kliséről felveszi a festéket, és rányomja a nyomtatandó felületre.

A folyamat bonyolultságát az adja, hogy a nyomás megkezdése előtt megfelelően kell beállítani a nyomathordozót, festéket, illetve az is előfordulhat, hogy külön kell kezelni a felületét. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően nálunk biztos kezekben tudhatod megrendelésed, hiszen mindig azon vagyunk, hogy a lehető legjobbat tudjuk adni neked!

Árajánlatot kérek

Milyen adatok megadása szükséges árajánlatkéréskor?

Úgy érzed, hogy maradt még kérdésed és szívesen konzultálnál velünk? Állunk elébe! Fordulj hozzánk bizalommal, mert örömmel válaszolunk a kérdéseidre és szívesen kísérünk az általad kiválasztott termékek emlémázási folyamatában. Ha pedig teljesen tanácstalan vagy és úgy érzed, hogy jól bevált ötletekre lenne szükséged, kérdezz minket bátran!

Egyeztessünk