Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Vászontáska - Honnan tudom, hogy melyik a legmegfelelőbb számomra?

Vászontáska - Honnan tudom, hogy melyik a legmegfelelőbb számomra?

2023. 01. 20. 09:07:04

Az egyik legkifizetődőbb marketing eszköz olyan logózott termék ajándékozása, amit az emberek magukkal visznek mindennapi teendőik elvégzéséhez, így reklámozva az adott céget. A vászontáska, amit több korosztály is szívesen használ, régóta tartó népszerűsége ellenére nem megy ki a divatból, így tökéletes reklámajándék lehet bárki számára.

Mivel kínálatunkban sokféle vászontáskával találkozhatsz, felmerülhet benned a kérdés, hogy mi alapján válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet. Az alábbi kérdések megválaszolásával ebben szeretnénk téged segíteni.

Prototípusfejlesztés a textilemblémázási eljárásban

Prototípusfejlesztés a textilemblémázási eljárásban

2023. 01. 19. 09:37:22
"Prototípusfejlesztés a Bolko Bt-nél” című projekt keretében, sikeresen fejlesztettünk ki egy újszerű textilemblémázási eljárást.
Innováció emblémázó üzemünkben

Innováció emblémázó üzemünkben

2022. 03. 02. 00:00:00
Szitasablon készítése szitafilm nélkül direkt lézeres levilágítóval. Emblémázó üzemünkben hagyományos – úgynevezett analóg technológiával állítottuk elő szitafilmjeinket. A reklámajándékok, reklámpólók, különböző textilruházatok és munkaruhák emblémázásának kiemelt fontosságú hozzávalója a magas minőségű szitafilm.
Öko reklámajándék

Öko reklámajándék

2020. 11. 16. 00:00:00

A környezetkárosító tevékenységek következményei egyre nyilvánvalóbbá válnak az éghajlatváltozásban, a levegő-, a talaj- és a vizek szennyezettségében, az egészségre gyakorolt káros hatásokban.

A promóciós játék

A promóciós játék

2019. 11. 11. 10:58:17

A business szférában sokak számára nem ismeretlen a márkaismertség növelése érdekében alkalmazott egyik leghatékonyabb stratégia: a promóciós termékek.