Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Stílusos és hasznos ajándék: a promóciós törölköző!

Stílusos és hasznos ajándék: a promóciós törölköző!

2023. 08. 25. 09:15:18

Ebben a blogbejegyzésben a promóciós törölközőkről olvashatsz, melyek bár nevükben hordozzák a "promóciós" jelzőt, termékeink nagy része egyáltalán nem promóciós jellegű. Az általunk forgalmazott törölközők minőségi alapanyagokból készülnek, kifejezetten emblémázáshoz.

Reklámédességek

Reklámédességek

2023. 06. 23. 08:23:33

Bár weboldalunkon látható termékkategóriánk neve REKLÁMÉDESSÉGEK, cégünk kizárólag elsőrendű édességek, csokoládék forgalmazásával foglalkozik, amelyek minősége egyeltalán nem „promóciós” jellegű. Kollégáink közül többen született tehetségek és képzett szakemberek az élelmiszerek, édességek világában. Egy kis ínyencség képes megszépíteni minden ügyfél vagy kolléga napját! Keress bennünket és kollégáink rengeteg ötlettel fognak tanácsolni és vezetni a gourmet finomságok területén!

Hogyan válasszam ki a legmegfelelőbb munkaruházati pólót?

Hogyan válasszam ki a legmegfelelőbb munkaruházati pólót?

2023. 05. 19. 15:56:32

Munkaruháztati pólók, textiltermékek esetén, cégünk több mint 24 éves tapasztalattal rendelkezik. Segíteni fogunk, hogy munkakörülményeidnek, munkaköröknek legmegfelelőbb terméket válaszd kollégáid, munkavállalóid számára. Saját emblémázó üzemünkben, automata gépparkunkkal, szitanyomás, gépi hímzés esetén számíthatsz ránk, hogy a legmegfelelőbb terméket fogjuk számodra javasolni kiváló ár / érték arányban, gyors gyártási határidővel.

Mi teszi különlegessé a Bolko Promotion gyártási folyamatait?

Mi teszi különlegessé a Bolko Promotion gyártási folyamatait?

2023. 05. 05. 09:31:49

Emblémázással foglalkozó cégként fontosnak tartjuk kiemelni a saját erősségeinket, azaz, hogy a Bolko Promotion miben tudja segíteni munkádat reklámajándékok, textiltermékek, munkaruházat, ajándékcsomagok, vagy bármilyen egyedi gyártás területein. Ebben a bejegyzésben szeretnénk betekintést nyújtani abba, hogy hogyan dolgozunk mi a saját üzemünkben, illetve, hogy mi jellemzi a mi hozzáállásunkat, ezáltal pedig mi emel ki bennünket a piacon.

Környezettudatos választás a reklámajándékokban

Környezettudatos választás a reklámajándékokban

2023. 03. 17. 10:57:33

Reklámtermékekkel kapcsolatosan azt a szemléletet tartjuk a legfontosabbnak, hogy az általunk javasolt ajándéktárgyak minőségi, hosszú távú marketing eszközök lehessenek céged számára, valamint, hogy igazán használható termékek legyenek, amelyeket ügyfeleid, kollégáid szívesen vesznek a kezükbe munkahelyükön, otthonaikban. 24 év gyártói, forgalmazói tapasztalattal, saját gyártó üzemünkben emblémázzuk termékeinket, gyors szállítási határidőkkel. Keress bennünket és segítünk a megfelelő ajándéktárgyak kiválasztásában bármilyen alkalomra, legyen szó tömeges promócióról, vagy teljesen egyedi termék gyártásáról.

Minden, amit a szitanyomásról tudni kell!

Minden, amit a szitanyomásról tudni kell!

2023. 03. 10. 15:26:03

Kedvenc technológiánk egyike, amelyet már 24 éve folyamatosan fejlesztünk, és az elmúlt 3 évben teljesen automatizáltunk a legkorszerűbb gépekkel. Sokszor tapasztaljuk, hogy egy egyszerű alapterméket is különlegessé tesz az az embléma, amelyet szitanyomással készítünk. Hiszen nem csak az „alap” Pantone színek szerinti festésre számíthattok tőlünk, hanem rengeteg érdekes megoldásra, mint például a foszforeszkáló festék, 3D nyomás, szilikon 3D emblémázás és még sorolhatnánk. Bízhatsz benne, hogy a legjobb helyen jársz ha szitanyomással szeretnél emblémáztatni, áraink, technológiáink piacvezetők európai viszonylatban, gyártási időben pedig rugalmasan kezeljük projektjeinket.

A saját gyártású munkaruházat előnyei

A saját gyártású munkaruházat előnyei

2023. 02. 27. 11:45:23

Csapatunk tapasztalt szakemberei segítenek a tervezési folyamat minden lépésében, hogy együtt megtaláljuk a legjobb megoldást az igényeidre. 24 éve működő, saját gyártó üzemünkben kiváló minőségű szövetekből, a legmodernebb technológiával készítjük el az egyedi munkaruhákat. Nagyon figyelünk arra, hogy a színek, fazonok hímzett, szitázott logók, összhangban legyenek céged arculati elemeivel, hiszen ezek hozzájárulnak kollégáid, munkavállalóid professzionális megjelenéséhez.

Gépi hímzés

Gépi hímzés

2023. 02. 03. 10:48:18

24 év gyártói tapasztalatával segítünk, hogy igazán színvonalas termékkel képviselhesd cégedet. A gépi hímzés elegáns és prémium megjelenést kölcsönöz minden ruházatnak, táskáknak vagy egyéb textiltermékeknek. Saját emblémázó üzemünkben hímzett termékeink minőségét precíz, Japán gyártású gépeink biztosítják. Nagyon szívesen ötletelünk számodra, hogy egy hímzésminta hogyan lehet még különlegesebb az általad kiválasztott terméken.

Vászontáska - Honnan tudom, hogy melyik a legmegfelelőbb számomra?

Vászontáska - Honnan tudom, hogy melyik a legmegfelelőbb számomra?

2023. 01. 20. 09:07:04

Rendkívül széles választékkal találkozhatsz az oldalunkon vászontáskák, bevásárlótáskák témakörében. De még ezeknél is többet gyártunk teljesen egyedi igények alapján. Saját gyártó üzemünkben emblémázzuk termékeinket, hímzéssel, szitanyomással, szövött címkével és még számtalan kreatív módon. Számíthatsz ránk abban, hogy a célodnak, költségvetésednek megfelelő terméket fogjuk számodra javasolni. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és tapasztalt kollégáink segítenek, hogy tényleg elégedett lehess a kiválasztott termékkel.

Prototípusfejlesztés a textilemblémázási eljárásban

Prototípusfejlesztés a textilemblémázási eljárásban

2023. 01. 19. 09:37:22
"Prototípusfejlesztés a Bolko Bt-nél” című projekt keretében, sikeresen fejlesztettünk ki egy újszerű textilemblémázási eljárást.