Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szitanyomás

Te is minden lehetőséget megragadsz arra, hogy képviseld a cégedet? Szeretnéd egyedivé tenni akár a leghétköznapibb használati tárgyakat is? Esetleg üzleti partnereidnek szeretnél kedveskedni? Segítünk megvalósítani az elképzeléseidet!

Gondoskodunk arról, hogy a kávésbögrétől kezdve, amelyből minden reggel iszol, a csapatépítős egyenpólón át, a munkaruházatig és az év végén kiosztott karácsonyi ajándékokig mindenhol profin és szerethetően képviselhesd a cégedet.

Döntsd el Te, miként látnak mások! A megvalósítást pedig bátran bízd ránk!

Egyeztessünk

Szitanyomás profi szinten,
kiváló minőségben

Szitanyomással szinte mindenféle anyagra lehet dolgozni, hisz kiválóan működik textil ruházaton, műanyagon, papíron, de akár fém, üveg, illetve fa felületen is.

Az eljárás jellemzője, hogy nagyon tartós, részletgazdag és egyedi mintákat tudunk nyomtatni vele, így mind a betűk, mind az emblémák nagyon szép kontúrosok és élesek lesznek.

Ha úgy érzed, hogy nagyon egyedi a kérésed és szívesen konzultálnál velünk - vagy épp ellenkezőleg, még nem érzed igazinak az ötleted - ránk egészen biztosan számíthatsz!

Több mint 20 éves tapasztalatunknak és szakértelmünknek köszönhetően magabiztosan állunk a rendelkezésedre. Fordulj hozzánk bizalommal, hisz az ötletelésben is szívesen segítünk!

Árajánlatot kérek!

A szitanyomás lépései

De mi is történik pontosan?

A szitanyomás során a feliratot vagy emblémát, amit nyomtatni szeretnénk, fel kell világítani egy alumíniumkeretre feszített selyemszövetre, amelyet szitaklisének neveznek. Ezt követően a szitaklisén keresztül visszük fel a festéket.

Ez történhet közvetlenül az emblémázandó termékre, vagy egy közvetítő anyag, úgynevezett transzferpapír segítségével. Utóbbi esetében elsőként a transzferpapírra szitanyomjuk az emblémát, majd ezt követően hőpréssel rögzítjük a termékre.

Ezeknek a felviteli módszereknek köszönhetően a festék nagyon szépen kitölti a felületet, de a kontúrok is nagyon élesen látszódnak, nem homályosak vagy mosódnak el. Így a PANTONE színeket mesésen vissza lehet adni.

A szitanyomást egyébként kézzel és géppel is lehet végezni. Többféle festékkel van lehetőségünk dolgozni, azonban bizonyos anyagok meghatározzák, hogy egészen pontosan mik jöhetnek szóba - így nem mindig korlátlan a választék.

Árajánlatot kérek!

Milyen adatok megadása szükséges árajánlatkéréskor?

Kissé bizonytalannak érzed magadat? Nem vagy biztos abban, hogy a megfelelő emblémázási eljárást választottad?

Ne aggódj, mindenképpen ellátunk a szükséges információval! Arra törekszünk, hogy az elképzelésednek megfelelő, sőt, azt felülmúló végeredményt kaphass! Készséggel kísérünk végig folyamatainkon, hogy a végén nagy, elégedett mosollyal vehesd kézhez a megrendelésedet.

Egyeztessünk