Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan dolgozunk?

Igényfelmérés

Felmérjük a pontos igényeket, ezen a ponton kérdezünk meg téged a termékek céljáról, a darabszámról, a logóról és minden továbbiról, ami nekünk szükséges ahhoz, hogy veled ötletelhessünk.

Üzenet küldése

Ötletelés

Az előzetes igényfelmérést követően veled együtt ötletelünk, hogy megtaláljuk céged számára a célnak legmegfelelőbb termékeket.

Üzenet küldése

Árajánlat

A kiválasztott termékek ismeretében pontos árajánlatot készítünk számodra, ez tartalmazni fog minden költséget, amellyel számolnod kell.

Árajánlat kérése

Látványterv

Gyártás előtt megmutatjuk neked, hogy hogyan is fog kinézni a választott termék az emblémával együtt. A látványterven a pontos paramétereket is láthatod majd, így a későbbiekben nem fog meglepetés érni.

Gyártás

Jóváhagyás után saját emblémázó üzemünkben vagy varrodánkban kerülnek rá a logók a termékekre. Házon belül a kapcsolattartód a teljes gyártási folyamatot végigkíséri, hiszen legalább olyan képzett, mint az üzemben dolgozó kollégáink.

Emblémázás

Szállítás

A rendelt termékeket a szállításra opcionális csomagolásban adjuk át megbízható szállítóinknak. Neked nincs más dolgod, mint átvenni a termékeket.

Üzenet küldése