Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Katalógusaink

Prémium katalógus
Prémium portfóliónk termékei gyönyörű csomagolásban érkeznek megrendelőinkhez. Műszaki termékeit kiemelten magas minőség, biztonságos használat jellemzi. Nem szokásos „reklámajándék” kategória, a termékfotók ebben az esetben kevesebbet tükröznek mint maga a termék impressziója kézhezvételt követően.
Bépszerű katalógus
Rengeteg újdonsággal, kreatív ötlettel rendelkező portfólió, számtalan színes megoldást kínálva bármilyen témájú rendezvényre, promócióra.
Textil katalógus
Kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek megfelelő terméket, legyen szó promóciós alapanyagokról, vagy tartós használatra tervezett, munkaruházati textiltermékekről. Divatos termékeink skálája is bővült ebben az évben, öltöztesse kollégáit minőségi ruházati termékeinkbe. Nem a ruha teszi az embert, - ahogy a mondás tartja - de a jó megjelenés jelentősen növeli a pozitív impressziót partnerei, ügyfelei számára.
Öko katalógus
Ebben a kollekcióban kiemelten fontos szerepet kaptak környezetbarát termékeink. A fenntarthatóság és a felelős termékkollekció fejlesztésének szemléletét és környezeti céljainkat vetítjük márkáinkra.