Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Emblémázó üzemünk

Egy terméken szereplő embléma leginkább egy képeslapon lévő aláíráshoz hasonlít. Örülünk a nekünk írt soroknak de az aláírást látva tudjuk, hogy ki szánta nekünk, hogy kedves soraival ki csalt mosolyt az arcunkra.

Az embléma segítségével emlékeznek mindig ránk, hogy kitől származik az ajándék talán egy-egy kiállítás, céges esemény is eszébe jut ügyfelünknek vagy kollégánknak az ajándékról. Az emblémázott reklámajándék mindig jó érzéseket kelt cégünkkel kapcsolatban.

24

éve emblémázunk

42 000 000

Emblémát helyeztünk el a megrendelt termékekre

2 200

Sikeres projekt valósult meg 2021-ben

Melyek azok a fő emblémázási technikák amelyek a fenti értékek kifejezéséhez hozzájárulnak?

Szitanyomás

A szitanyomás során a feliratot vagy emblémát, amit nyomtatni szeretnénk, fel kell világítani egy alumíniumkeretre feszített selyemszövetre, amelyet szitaklisének neveznek. Ezt követően a szitaklisén keresztül visszük fel a festéket. Ez történhet közvetlenül az emblémázandó termékre, vagy egy közvetítő anyag, úgynevezett transzferpapír segítségével. Utóbbi esetében elsőként a transzferpapírra szitanyomjuk az emblémát, majd ezt követően hőpréssel rögzítjük a termékre.

Bővebben

Tamponnyomás

A tamponnyomáshoz először filmet készítünk, ami a klisékészítés grafikai alapját szolgálja. Az elkészült fémklisét behelyezzük a tamponnyomó gépbe a kikevert festékkel együtt, és elvégezzük a gép beállítását. A tampon fej végzi magát a nyomtatást, melynek során a kliséről felveszi a festéket, és rányomja a nyomtatandó felületre.

Bővebben

Gépi hímzés

A szükséges grafikából hímzési fájlt készítünk, amely kizárólag a hímzési parancsokat tartalmazza a hímzőgép számára. A megfelelő beállítások után elindítjuk a programot, amelyet folyamatosan felügyelünk és ha szükséges, akkor apró javításokat eszközölünk. A folyamat végén manuálisan ellenőrizzük a hímzést a hibátlan végtermék és professzionális minőség érdekében.

Bővebben

Minden egy kézben

Saját varrodánknak és emblémázó üzemünknek köszönhetően egy kollégánk tudja kézben tartani a teljes beszerzést a rendelés leadásától az emblémázáson át a szállításig. Így rengeteg időt spórolunk neked!

A megbízhatóság kulcsa

Biztosítjuk számodra a szakértelmet, megbízhatóságot és a pontos határidőket!