Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Emblémázó üzemünk

25

éve emblémázunk

46 000 000

Emblémát helyeztünk el a megrendelt termékekre

3 442

Sikeres projekt valósult meg 2023-ban

Melyek azok a fő emblémázási technikák amelyek a fenti értékek kifejezéséhez hozzájárulnak?

Szitanyomás

A szitanyomás során a feliratot vagy emblémát, amit nyomtatni szeretnénk, fel kell világítani egy alumíniumkeretre feszített selyemszövetre, amelyet szitaklisének neveznek. Ezt követően a szitaklisén keresztül visszük fel a festéket. Ez történhet közvetlenül az emblémázandó termékre, vagy egy közvetítő anyag, úgynevezett transzferpapír segítségével. Utóbbi esetében elsőként a transzferpapírra szitanyomjuk az emblémát, majd ezt követően hőpréssel rögzítjük a termékre.

Bővebben

Tamponnyomás

A tamponnyomáshoz először filmet készítünk, ami a klisékészítés grafikai alapját szolgálja. Az elkészült fémklisét behelyezzük a tamponnyomó gépbe a kikevert festékkel együtt, és elvégezzük a gép beállítását. A tampon fej végzi magát a nyomtatást, melynek során a kliséről felveszi a festéket, és rányomja a nyomtatandó felületre.

Bővebben

Gépi hímzés

A szükséges grafikából hímzési fájlt készítünk, amely kizárólag a hímzési parancsokat tartalmazza a hímzőgép számára. A megfelelő beállítások után elindítjuk a programot, amelyet folyamatosan felügyelünk és ha szükséges, akkor apró javításokat eszközölünk. A folyamat végén manuálisan ellenőrizzük a hímzést a hibátlan végtermék és professzionális minőség érdekében.

Bővebben

Minden egy kézben

Saját varrodánknak és emblémázó üzemünknek köszönhetően egy kollégánk tudja kézben tartani a teljes beszerzést a rendelés leadásától az emblémázáson át a szállításig. Így rengeteg időt spórolunk neked!

A megbízhatóság kulcsa

Biztosítjuk számodra a szakértelmet, megbízhatóságot és a pontos határidőket!