Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Referenciáink

AKIK MÁR BIZALMAT SZAVAZTAK NEKÜNK

AXIÁL Kft.

 

Zwack Unicum Nyrt.

 

Tchibo Budapest Kft.

DPD Hungary Kft.

 

Mirbesz Kereskedelmi Kft.

 

FCC Magyarország Kft.

 

MTB-TECH Kft.

 

Waberer's International Nyrt.

 

OTP Bank Nyrt.

 
OTP Bank

Gyors reagálás, precíz, közvetlen munkastílus, megbízható, pontos szállítás versenyképes árakon – nekem ez a BOLKO!

OTP Bank Nyrt.
FCC Magyarország

Cégünk sok éve dolgozik már a Bolkoval legnagyobb megelégedésünkre. Reklámajándékok, nyomdai termékek esetén is mindig kiváló és pontos munkát végeznek. Nincs számukra lehetetlen, és ötletekkel is szolgálnak a tanácstalan ügyfélnek.

Munkatársaik kedvessége és együttműködése határtalan. Akkor sem szorulunk háttérbe, ha mi bizony nem nagy forgalmat generáló ügyfél vagyunk. Na, mi ezért dolgozunk velük rendszeresen. Köszönjük nekik mindezt.

FCC Magyarország Kft.
PTE AOK

A BOLKO cégcsoporttal öröm dolgozni. Rendszerint utolsó percben küldöm nekik a nyomdai munkákat, és mindig nagyon gyorsan, a legmagasabb minőségben készítik el a megrendeléseket, legyen az molino vagy nagy méretű plakát.

Az egyetemen bevezettünk egy új ünnepséget, ami White Coat Ceremony névre hallgat, a tőlük beszerzett, általuk is varrt köpenyeket büszkén hordják hallgatóink. A köpenyek nagyon jó anyagból készülnek, gyönyörű szabásminta alapján. A cégnél elég gyors az iram, több munkatársukkal is kapcsolatban vagyok, mindenki nagyon kedves és segítőkész. Öröm velük.

Pécsi Tudományegyetem - ÁOK
Pioneer Hi-Bred Magyarország

A Bolko céggel régóta partneri viszonyban állunk. Maximálisan elégedettek vagyunk a munkájukkal, hiszen minden rendelésünket időben és a kért módon kapjuk meg.

Bármilyen megoldandó probléma vagy kérés esetén mindig bizalommal fordulhatunk hozzájuk, hiszen a tőlük telhető legjobb módon igyekeznek megoldani a feladatot. Nagyszerű csapat és minden esetben készséggel állnak a rendelkezésünkre. A promóciós anyagok jó minőségűek és mindig figyelnek az ügyfél igényeire, egyedi kéréseire.

Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk és a jövőben is szívesen kérünk ajánlatokat a Bolko cégtől, mert tudjuk, hogy mindenben a legjobbat kapjuk Tőlük.

Pioneer Hi-Bred Magyarország Kft.