Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gépi hímzés

A klasszikus megjelenés szerelmese vagy? Igazán profi és prémium hatást szeretnél kelteni, akárhányszor előkerül egy céges textília? Hímeztesd velünk a legkülönbözőbb ruhadaraboktól kezdve a kézmosó törölközőkön át még a táskáid is! Légy az, aki befektet a jövőbe és hosszútávra tervez, akár egyszerű emblámázásról vagy egészen összetett grafikáról van szó!

Velünk a precíz végeredmény és minőség garantált, valamint készséggel állunk rendelkezésedre, ha úgy érzed, hogy tanácsadásra lenne szükséged. Ne tartsd magadban kérdéseidet, hiszen szívesen megválaszoljuk azokat!

Egyeztessünk!

A legtartósabb emblémázási
megoldás a gép hímzés

A gépi hímzés tartós és jó minőségű eredményt hozó technika, amellyel gyakorlatilag bármilyen minta felvihető a célfelületre. Elsősorban textilek, így ruhák és munkaruhák esetén jöhet szóba, de nagyon sokoldalúan felhasználható.

Legnagyobb előnye, hogy rendkívül tartós. Nem kopik le a minta, és mivel jó minőségű cérnákkal készül, attól sem kell tartani, hogy könnyen elszakadnak, vagy éppen ereszteni fogják a színüket. Mindemellett minden felületnek prémium megjelenést kölcsönöz, hisz a hímzéssel készített embléma rendkívül elegáns és esztétikus.

Ezt a technikát automata, digitális hímzőgépekkel alkalmazzuk, amelyek képesek nagyobb megrendelést is teljesíteni egyszerre. A hímzés árát minden esetben meghatározza, hogy mekkora mintáról van szó, mennyi színt kell hozzá használni, illetve hány öltéssel készíthető el az adott minta.

Árajánlatot kérek!

A gépi hímzés lépései

De mi is történik pontosan?

A szükséges grafikából hímzési fájlt készítünk, amely kizárólag a hímzési parancsokat tartalmazza a hímzőgép számára. A megfelelő beállítások után elindítjuk a programot, amelyet folyamatosan felügyelünk és ha szükséges, akkor apró javításokat eszközölünk. A folyamat végén manuálisan ellenőrizzük a hímzést a hibátlan végtermék és professzionális minőség érdekében.

Érdekel, hogy az általad választott termék vajon hímezhető-e? Kérdésed merült fel a választható színekkel, a hímzendő terület méretével kapcsolatban? Szeretnél irányadó árat kapni? Fordulj hozzánk bizalommal!

Egyeztessünk!

Milyen adatok megadása szükséges árajánlatkéréskor?

Még nem vagy biztos az emblémázási eljárást illetően? Nem tudod, hogy a gépi hímzés vagy esetleg a szitanyomás lenne számodra a megfelelő választás?

Ne aggódj, mindenképpen ellátunk a szükséges információval és végig kísérünk a folyamaton, bárhol akadtál is el! Ránk számíthatsz - biztosítjuk számodra a szakértelmet, megbízhatóságot és a pontos határidőket!

Árajánlatot kérek!