Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mi teszi különlegessé a Bolko Promotion gyártási folyamatait?

Mi teszi különlegessé a Bolko Promotion gyártási folyamatait?

Emblémázással foglalkozó cégként fontosnak tartjuk kiemelni a saját erősségeinket, azaz, hogy a Bolko Promotion miben tudja segíteni munkádat reklámajándékok, textiltermékek, munkaruházat, ajándékcsomagok, vagy bármilyen egyedi gyártás területein. Ebben a bejegyzésben szeretnénk betekintést nyújtani abba, hogy hogyan dolgozunk mi a saját üzemünkben, illetve, hogy mi jellemzi a mi hozzáállásunkat, ezáltal pedig mi emel ki bennünket a piacon.

Gyártásunkról elmondható, hogy a piac legmodernebb gépeivel készítjük minden munkánkat. A magas minőség és a hatékonyság ötvözése már hosszú évek óta fontos cél a cégünknél. Saját szitaüzemmel, varrodával, hímzőműhellyel és digitális emblémázó részleggel rendelkezünk, ezeket a technológiákat a megrendelt termékeknél profi minőségben ötvözzük, ezáltal tesszük egyedivé a sablonos reklám- és munkaruházati termékeket. A kreatív csapatunk még gyártás előtt precízen megtervezi a folyamatokat, ennek köszönhetően csak minőségi termékek kerülnek ki az üzemünkből!

Fontosnak tartjuk, hogy sokféle területet tudjunk lefedni munkánk során, így sokrétűen segíteni az ügyfeleinket. Igyekszünk egyre több területen jelen lenni és megoldásokat biztosítani azokra a kérdésekre, amik a partnereinkben felmerülnek. A következőkben szeretnénk felsorolni, hogy mik azok a területek, amiken plusz segítséget tudunk nyújtani!

 

Milyen területeken tudjuk cégedet támogatni?

Konferenciák, kiállítások: amikor egy partnerünk jelzi, hogy egy közelgő kiállításon vagy konferencián szeretne egyedi módon megjelenni, illetve a termékeit, szolgálatásait az ügyfelei felé kommunikálni, akkor erre minden esetben komplex megoldásokat tudunk javasolni. Egyrészt biztosítani tudjuk a standard reklámtermékek legyártását (pl. tollak, nyakpántok vászontáska stb.). Emellett meg tudjuk tervezni a a kiállítási standot, vagy akár a rendezvény teljes arculatát, bármilyen egyedi elképzelés kapcsán. A Bolko Promotion lehetőséget biztosít a katalógusokban megtalálható termékeken kívül teljesen egyedi, az adott cég arculatához passzoló reklámtermék, textiltermékek gyártására is. A varrodánk, a hímzőműhelyünk, a szitaüzemünk és a digitális emblémázóműhelyünk minden rendelésnél összedolgozik, ennek eredményeképp születnek meg olyan termékek, amikkel biztosan elégedett lesz céged.

Egyedi munkaruházat: a Bolko Promotion egyedi munkaruházat elkészítését is biztosítani tudja. Ilyen igény felmerülésekor segítünk a munkaruha szabásmintájának kidolgozásában, az alapanyagok összeállításában és az emblémázásban (szitanyomás, gépi hímzés, és digitális technológia), ezáltal kompletten össze tudjuk fogni az egyedi munkaruházat elkészítését. Ha megszületik egy elképzelés, szakképzett kollégáink segíteni tudnak egy komplett termékkollekció létrehozásában, hogy igazán egyedi munkaruházati termékkel jelenjenek meg a dolgozók, így képviselve a céget.

Ajándékcsomagok: akár munkavállalók, vagy partnerek részére szeretne céged ajándékcsomagot készíteni, előre kitalált szettjeink közül válogatva biztosan találni fogsz megfelelő csomagokat, legyen szó karácsonyi ajándékozásról, prémium gasztro szettekről, nőnapról, partnertalálkozóról vagy céges nyílt napról. Egy megadott tematika, keretösszeg, vagy elképzelés alapján projektvezető kollégáink teljesen egyedi ajándékcsomagokat is összeállítanak, reklámtermékekkel és gasztro termékekkel kombinálva, egyediesítve a cég arculatához. Az egyedi ajándékszett elkészítéséről elérhető videót ide kattintva  megtekintheted! 

Rebranding: ha céged szeretné megváltoztatni a logóját vagy teljes arculatát, a Bolko Promotion nem csak egy területen, hanem kompletten össze tudja fogni az igényeket, a tervezéstől az összes reklémtermék legyártásáig, mindezt egy cégcsoporton belül, ahol minden egyes területre - legyen az kreatív, nyomda, reklámtermék vagy munkaruházat gyártás - van saját csapatunk, akik szakmailag teljesen felkészülve tudnak segíteni a váltásban.

Cégcsoport

Szerintünk cégcsoportban az erő!

A Bolko Csoport a céges kommunikáció területén kompletten össze tudja fogni a különféle projekteket, mivel külön egységek (cégek) szakosodtak az alábbi területekre:

  • kreatív ügynökség: Bolko Design Kft.
  • nyomdaipar, dekoráció: BolkoPrint Kft.
  • reklámajándék: Bolko Promotion
  • promóciós textiltermékek: Bolko Promotion
  • munkaruházat: Bolko Safety

A Bolko Csoport profi segítséget tud nyújtani a fent említett területeken, így bármilyen komplex, egyedi igény merült fel benned, keresd projektvezetőinket, akik szívesen fogadják kérdéseidet!