Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan válasszam ki a legmegfelelőbb munkaruházati pólót?

Hogyan válasszam ki a legmegfelelőbb munkaruházati pólót?

Munkaruháztati pólók, textiltermékek esetén, cégünk több mint 24 éves tapasztalattal rendelkezik. Segíteni fogunk, hogy munkakörülményeidnek, munkaköröknek legmegfelelőbb terméket válaszd kollégáid, munkavállalóid számára. Saját emblémázó üzemünkben, automata gépparkunkkal, szitanyomás, gépi hímzés esetén számíthatsz ránk, hogy a legmegfelelőbb terméket fogjuk számodra javasolni kiváló ár / érték arányban, gyors gyártási határidővel.

A legalapvetőbb munkaruházati termék a kereknyakú és a galléros póló. Többféle gyártótól is találkozhatunk termékekkel, melyek alapanyagukat tekintve leginkább 100% pamut, kevertszálas anyagokból, jersey vagy piké szövéssel készülnek. Sokféle pólót találhatunk egy webáruházban, amikor a cégünk számára legmegfelelőbb munkaruházat után böngészünk, ezekből mindegyik típus megfelelő lehet adott feltételekhez. Emiatt elsőre nehéz is kiválasztani a legjobb típust a munkafeltételekhez, mi ebben segítünk a továbbiakban!

Többféle szempontot is figyelembe kell vennünk a választás során. A következőkben egy rövid összefoglalóban ismertetjük a legfontosabb szempontokat, ha további kérdés merülne fel Benned, keress minket bizalommal!

Munkapólók alapanyagsúlya (gr/m2)

Egy póló minőségét nem feltétlenül a gramm súly fogja meghatározni, ettől függetlenül nem egy elhanyagolható szempont. Ha gramm súlyban kellene meghatároznunk a munkaruházati pólót, akkor a 160-240 gramm közötti pólókat javasolnánk. Ha felkeresed csapatunkat ajánlatkéréssel, javaslataink során figyelembe vesszük azt, hogy milyen munkakörülményeknek között lesz használva a póló, így magas szaktudással rendelkező kollégáink a legjobb terméket fogják számodra ajánlani!

Munkapólók alapanyaga

Alapanyagukat tekintve mindegyik munkapóló megfelel valamelyik munkavégzési célra, így leginkább arra kell figyelni, hogy milyen varrással és szövéssel készülnek. A munkaruha alapanyaga és varrása együttesen határozza meg a termék tapintását és a viselési komfortot. A mai trendek és elvárások miatt a munkapólók alapanyaga egyre szélesebb körben megfelel a fenntarthatóságnak és környezettudatos életmódnak, így akár organikus pamutból, biopamutból vagy Supima pamutból is van lehetőség munkapólót vásárolni.

Munkapólók méretezése és színei

A méretezésre különös figyelmet kell fordítani, hiszen különböző márkáknál az azonosan jelölt méretek (XS, S, M, stb.) között eltérések lehetnek. Bizonyos márkáknál a pólóknak széles/szűkebb méretszortimentje van, emiatt arra is érdemes odafigyelni, hogy melyik munkapólónak mekkora a méretszortimentje. Színek között is árnyalatnyi eltérések vannak különböző márkáknál.

Munkapólók emblémázása

Az alábbi emblémázási módokat szoktuk javasolni:

  • direkt szitanyomás
  • transzfernyomás
  • digitális transzfernyomás
  • 3D szitanyomás
  • foszforeszkáló, fluoreszkáló vagy utánvilágító festék
  • hímzés
  • hímzett vagy szitanyomott felvarró
  • szövött címke
  • szilikonos logó

A fenti emblémázási technológiákat saját 24 éve működő üzemünkben emblémázzuk.

Nagyon összetett a tökéletes munkapóló kiválasztása, ezért segítünk a megfelelő termék kiválasztásában. Komplexen kell figyelni, hogy egy cégnek kiválasszuk a megfelelő terméket.

 

Kereknyakú pólók
Galléros pólók