Kis türelmet kérek ...
HU EN

ONLINE GYÁRLÁTOGATÁS

Betekintést nyerhet cégünk emblémázási folyamataiba anélkül, hogy személyesen kellene eljönnie hozzánk. Megspóroljuk Önnek az útiköltséget, valamint a legfontosabbat: az idejét.

A reklámajándékok mérete, formája és anyaga is meghatározó lehet a megfelelő technológia kiválasztásához, hogy az Ön felirata, vagy akár színes logója is tökéletesen jelenjen meg az adott hordozón.

Textiltermékek esetén sem mindegy, hogy kereknyakú pólóra, vagy galléros piké anyagra emblémázunk. Egyiken tökéletes lehet a transzfernyomat, míg egy másik anyagon esztétikusabb a gépi hímzés. Munkaruházatnál legfontosabb szempont a tartósság, nem ritka, hogy 60°C fokon, vagy magasabb hőmérsékleten történik a tisztítás.

Saját üzem, rövid határidő, 18 év tapasztalat

Cégcsoportunk tagjai 2017-től közös telephelyre költöztek. Csapatmunkában végezzük kibővített tevékenységi körünket, azonban Önnek elegendő egyetlen kapcsolattartóval egyeztetnie az aktuális megrendelésről.

Az áru átvételétől a csomagolásig, a munkalapokkal ellátott feladatoknak saját felelőse van, munkájukat a gyártásvezető koordinálja, aki folyamatosan kapcsolatban van a projektvezetővel.

Emblémáját, jelmondatát gyorsan és kedvező feltételekkel jelenítjük meg a kiválasztott céges ajándékon, textilen, munkaruhán, vagy nyomdai-, dekorációs terméken. Három évtizedes szakmai felkészültségünk garancia a megfelelő technológia kiválasztására, a precíz munkára, mely a legjobb eredményt biztosítja.

Szitanyomásról bővebben >>

Transzfernyomásról bővebben >>

Tamponnyomásról bővebben >>

Gépi hímzésről bővebben >>


KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

szitanyomó gép

Ha többet szeretne tudni az emblémázási folyamatainkról, keressen minket bizalommal!

A '*'-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Ajánlatkérés

Az Ön kosara üres.